Retourneren

Product ruilen?

Wilt u uw product ruilen? Dat kan, ruilen is geheel kostenloos! De kosten voor terugzending van het product krijgt u van ons geretourneerd.

Scroll naar beneden voor de retourinstructies. Vergeet niet om de nieuwe gewenste model te vermelden.

U kunt ons ook contacteren voor persoonlijk advies.

Ik heb een verkeerd bezorgadres doorgegeven!

Per ongeluk een verkeerd bezorgadres doorgegeven? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. We proberen dan de bezorgadres van uw bestelling voor u te wijzigen.

Product retourneren?

Het kan wel eens voorkomen dat u een bestelling retour wilt sturen. Wellicht omdat het product toch niet bevalt of misschien is er een andere reden is waarom u de bestelling toch niet zou willen hebben. Wat de reden ook is, u heeft het recht uw bestelling tot 30 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren.

RETOURINSTRUCTIES

BELANGRIJK: Beschermplastic mag niet van de horloge zijn afgehaald, horlogeband mag niet zijn versteld.
 
Heeft u al op onze website gekeken voor een andere horloge waar u wellicht interesse in heeft? Dan zou u uw huidige horloge geheel kosteloos kunnen omruilen (De retour verzendkosten worden vergoed).
Bekijk alle horloges op de website. Kies: DAMES | HEREN
Iets leuks gezien? Laat het ons weten! (Ook indien uw gewenste model niet op de website staat. Wij kunnen vrijwel iedere model voor u nabestellen, levertijd 4 a 6 werkdagen met flinke korting!)
 
Mocht u toch uw horloge willen retourneren:
1- Controleer of uw horloge aan de retourvoorwaarden voldoet.
2- Pak het horloge inclusief alle accessoires zorgvuldig in zoals is ontvangen.
3- Vermeldt uw ordernummer op een briefje en stop het in de doos.
4- Indien u uw horloge wenst te ruilen: vermeld ruilen met de gewenste model/horloge
5- Verstuur het pakketje naar de adresgegevens hieronder. Bewaar uw verzendbewijs goed.

Retouradres:

RETOURVOORWAARDEN

  • Vermeld altijd uw ordernummer.
  • Retourneren kan binnen 30 dagen na ontvangst van de bestelling.
  • Het product is onbeschadigd en heeft geen draagsporen.
  • Het product dient te zijn verpakt in de originele verpakking met bijgeleverde accessoires.
  • De doos mag opengemaakt worden om het artikel te bekijken en eventueel te passen zoals je dat ook in onze winkels mag doen. Labels, stickers, kaartjes & beschermplastic mogen niet verwijderd worden en horlogebandjes mogen niet worden versteld.
Zodra de zending bij ons is aangekomen zullen wij deze controleren en z.s.m. uw aankoopbedrag terugstorten op uw rekening. Houdt rekening met een verwerkingstijd van maximaal 14 dagen (meestal binnen 5 dagen)

Kleine lettertjes over retouren:

U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 6,95 per pakket. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden.  Na ontvangst zullen wij vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

Handige links