Ruilen & Retourneren

RETOURNEREN?

BELANGRIJK BIJ HORLOGES: Beschermplastic mag niet van de horloge zijn afgehaald, horlogeband mag niet zijn versteld.
BELANGRIJK BIJ PARFUMS: Seal moet nog om de verpakking zitten.

Het kan wel eens voorkomen dat u een bestelling retour wilt sturen. Wellicht omdat het product toch niet bevalt of misschien is er een andere reden is waarom u de bestelling toch niet zou willen hebben. Wat de reden ook is, u heeft het recht uw bestelling tot 60 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren.

RETOURVOORWAARDEN

  • Het artikel mag niet gebruikt of geopend zijn.
  • Retourneren kan binnen 60 dagen na ontvangst van de bestelling.
  • Het product is onbeschadigd en heeft geen draagsporen.
  • Het product dient te zijn verpakt in de originele verpakking met bijgeleverde accessoires.
  • Labels, stickers, kaartjes & beschermplastic mogen niet verwijderd worden. Horlogeband mag niet zijn versteld.
RETOURINSTRUCTIES

Heeft u al op onze website gekeken voor een andere horloge waar u wellicht interesse in heeft? Dan kunt u uw huidige bestelling met €10,- extra korting omruilen (Zie de instructies bovenaan).

Mocht u toch uw product willen retourneren:
1- Controleer of uw product aan de bovenstaande retourvoorwaarden voldoet.
2- Pak uw bestelling inclusief alle accessoires zorgvuldig in zoals is ontvangen.
3- Vermeldt uw ordernummer op een briefje en stop het in de doos. (VERGEET DIT NIET)
4- Eventueel reden retour of feedback vermelden? (Waarderen wij enorm!)
5- Verstuur het pakketje naar de adresgegevens hieronder. Bewaar uw verzendbewijs goed.

Voldoet uw retour niet aan de voorwaarden en stuurt u het toch retour? Dan wordt uw pakketje direct naar u retour gestuurd met hierbij €6,95 kosten voor verzending.

Zodra de zending bij ons is aangekomen zullen wij deze automatisch controleren en z.s.m. uw aankoopbedrag terugstorten op uw rekening. Houdt rekening met een verwerkingstijd van maximaal 14 dagen. U ontvangt een mail zodra uw retour is behandeld.

Kleine lettertjes over retouren:

U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 9,50 per pakket. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Na ontvangst zullen wij vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

Handige links